Wartości odżywcze w około 3 oliwkach (14g)
Kalorie 26 kcal
% dziennej wartości
Węglowodany ogółem 0,9 g (0%)
   w tym:  
   Cukier 0,0 g
   Błonnik pokarmowy 0,4 g (1%)
   Białka 0,0 g
   Sól 0,0 g
Tłuszcze 2,6 g (3%)
   w tym:  
   Tłuszcze nasycone 0,4 g (1%)
   Tłuszcze jednonienasycone 0,3 g (1%)
   Tłuszcze wielonienasycone 1,9 g
Cholesterol 0mg (0%)
Sód 214mg (6%)
Proteiny 0,1 g
witaminy D 0mg 0%; wapnia 12,1mg 1%; żelaza 3,2mg 3%; potasu 1mg 0%  

*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2 000 kcal)

*% Dziennej wartości (DV) mówi, ile składnika odżywczego w porcji żywności przyczynia się do dziennej diety 2000 kcal dziennie stanowi ogólne porcji żywieniowe.