Makaron Trahana Warzywna z Leaven Kandylas 500g
Producent: Kandylas |
Kod EAN: 5202451050268 |
Makaron Trahana Warzywna z Leaven Kandylas 500g
Produkt niedostępny
Podaj swój adres e-mail, abyśmy mogli Cię powiadomić o ponownej dostępności tego produktu.
Makaron Trahana Warzywna z Leaven Kandylas 500g
czyli Chrupiące warzywa na zakwasie Kandylas 500g
- Czysty tradycyjny grecki makaron Veroia
Tradycyjny grecki makaron "Trahanas", czyli chrupiące warzywa na zakwasie.
Dlaczego to kochamy?
Trahany można podawać w zupach z owczym serem. Jak również można go dodawać do ciast i nadzień. Nowoczesną propozycją jest trachanoto, czyli coś w rodzaju risotto, ale z trachaną!
Tradycyjny makaron KANDYLAS ożywia smaki i aromaty, które przywodzą na myśl wieś.
Makaron "KANDYLAS" wytwarzany jest z czystych surowców, wytwarzany według wielowiekowych, tradycyjnych, greckich receptur.
Użyta mąka jest najwyższej jakości, makaron jest kontrolowany na wszystkich etapach jego produkcji i pakowany w najsurowszych warunkach higieny.
Otwórz paczkę makaronu "KANDYLAS" i ciesz się smakiem i zapachemprawdziwej greckiej kuchni.
Produkt bez tłuszczu zwierzęcego!
- 100% naturany - prosto z Grecji
- Nie zawiera mleka ani jaj
- Niskotłuszczowy
- Bogaty w białka
- Bogaty w błonnik pokarmowy
- Bogaty w węglowodany
Właściwości:
Składniki: mąka pszenna, kasza manna z przenicy durum delikatna, zakwas (mąka, woda), marchew, pomidor, por, burak, papryka czerwona, cebula, szpinak, woda, sól. Zabarwiony ekstraktem z warzyw.
ALERGENY: Zawiera gluten.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Sposób użycia: Gotowanie wymaga 1l wody na 100g produktu.
Czas gotowania 5-7 minut.
Masa netto: 500g
Data przydatności do spożycia*: 26-11-2023
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu
Opakowanie: folia
Wyprodukowano w Grecji
Producent: Kandylas
Deklaracje żywieniowe na 100g
- Energia 266 kcal
- Tłuszcz 1,3 g (1,8%)
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,5 g (2,5%)
- Węglowodany 54,4g (23,6%)
- w tym cukry 1,2 g (1,3%)
- Białko 9g (20%)
- Sól 0,7 g (11,6%)
*Zawiera 5 porcji
Trachanas to tradycyjny makaron.
„Trachanas” został wyprodukowany w Grecji już 3000 lat przed Chrystusem. Klasyczny przepis istnieje od czasów starożytnych, a Trahany są gotowane jako zupa i podawane z owczym serem.
Ważna informacja
Dane te są zbierane z oficjalnych stron produktów. Potwierdź szczegóły przed przystąpieniem do ostatecznego zakupu. Jeśli zauważysz problem, możesz go nam zgłosić.
Dodaj opinię, dzięki temu również i Ty otrzymasz wiarygodną informację o produkcie